TéléchargementAZ

Téléchargementaz vous souhaite la bienvenue. Plateforme d'informations et d'échanges
multi-média. (RS,MU,HF)

Contact: telechargementaz@gmail.com
AdminAZ:

I Can Football (Türklerin Yaptığı Futboll Oyunu)


Ülkemizde futbol önemli bir yer tuttuğu için özellikle futbol oyunları, ülkemizde en çok tutulan oyunların başında geliyor. Özellikle FIFA ve PES serisi en çok oynanan futbol oyunlarının başında geliyor. Şimdi ise ülkemizde geliştirilmekte olan, Sobee firmasının ürettiği ve VESTEL tarafından desteklenen yepyeni bir oyun var: I Can Football.

Oyunda dünyada ilk kez uygulanan bir özellik olan 11×11 oynama özelliği var. Yani bu oyunda her oyuncu bir futbolcuyu kontrol ediyor ve ortaya çok eğlenceli dakikalar çıkabiliyor. Zaten I Can Football’un esprisi bu ve böyle bir özellikle dünyada ilk defa olduğundan oyunun çok tutması kaçınılmaz birşey.

I Can Football’un grafikleri çok da iyi olmasa da, fena değil denebilecek bir seviyede. Zaten şuan geliştirilme aşamasında olan oyunun bu tür eksiklikleri olması normal karşılanabilir. Kontolleri ilk olarak biraz yadırgasanız da, biraz oynadıktan sonra alışacağınıza eminiz.

Oyunu tahmin edeceğiniz üzere internet üzerinden oynuyorsunuz. Bunun için şu adrese gidip kaydolmanız gerekiyor. Daha sonra innDireceğiniz programı kurup, son derece eğlenceli dakikalar yaşayabilir; takım ruhunun farkına varabilirsiniz.

Kaydetmek için tıklayınz.

>>> NOUVEAU SITE <<<

0 commentaires:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Enregistrer un commentaire