TéléchargementAZ

Téléchargementaz vous souhaite la bienvenue. Plateforme d'informations et d'échanges
multi-média. (RS,MU,HF)

Contact: telechargementaz@gmail.com
AdminAZ:

BearShare v6.2 Türkçe



BearShare şimdiye kadar gördüğüm en güzel paylaşım programı. Araması çok hızlı, Limewire gibi yarım saat bekletmiyor. Hemen tak diye sonuçları gösteriyor. Eğer şarkıyı söyleyen birden çok sanatçı varsa sadece istediğin sanatçının dosyalarını gösterebiliyor. BearShare’ı çalıştırmak için sisteminizde Windows Media Player 11 bulunmalıdır. Ayrıca BearShare’a ücretsiz üye olmalısınız. Üye olurken erkek ismiyle üye olmanızı tavsiye ederim o zaman sapık mesaj hiç gelmiyo yoksa çok gelir benden söylemesi, ve en önemli özellik tamamen Türkçe. Programın kurulum dosyası 8.48 MB.

BearShare, Gnutella ağı üzerinden MP3, MPEG, AVI, ASF, MOV ve diğer türdeki dosyaların kullanıcılar arasında paylaşımına olanak sağlayan bir programdır. BearShare’yi bilgisayarınıza kurduktan sonra diğer BearShare kullanıcılarıyla dosya paylaşabilirsiniz. İstediğiniz dosyayı aratıp karşınıza gelen dosyalardan dilediğinizi indirebilirsiniz.



Program kullanışlı bir arayüze sahip olduğundan, dosya paylaşımında zorlanmayacaksınız. Basit



aramanın dışında bünyesinde gelişmiş arama özelliği de barındıran BearShare ile arkadaşınızla dosya paylaşımı yaparken aynı zamanda sohbet edebileceksiniz. Bunun yanı sıra bant genişliğini kontrol edebilecek, istediğiniz dosyayı Media Player ile önizleme yapabileceksiniz.



INDIR


>>> NOUVEAU SITE <<<

0 commentaires:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Enregistrer un commentaire